Екскурсія в кафе-пекарню “Живий Хліб”

В рамках проекту “Логістика та управління ланцюгами поставок: поширення європейського досвіду” Jean Monnet Modules продовжується ознайомлення цільових аудиторій проекту з європейським досвідом ведення бізнесу.

Представники команди проекту разом з наймолодшою аудиторією проекту –  школярами ЛМР № 18 завітали в кафе-пекарню “Живий Хліб”, яка недавно завоювала перемогу в Національній ресторанній премії “СІЛЬ” в номінації “Найкраща кафе-пекарня”. Засновники зазначають: “Ми створюємо якісний і смачний продукт. В пекарні «Живий Хліб» для нас найважливішими є натуральність і екологічність. Використовуємо жорнове борошно, більшість випічки — на заквасці, а не дріжджах. Багато експерементуємо зі смаками. Печемо як традиційні для українців хліби, так і італійські та французькі”.

Особливістю закладу вважається наявність власної пекарні, де виробляють авторський хліб і французьку здобу з натуральних інгредієнтів, італійського борошна й французького масла. Від своєчасних взаємоузгоджених логістичних рішень у постачанні, виробництві та збуті залежить кінцева якість хлібобулочних виробів пекарні та задоволеність клієнтів. Увага підприємців сконцентрована на високих вимогах до якості сировини. Вся продукція торговельної марки виготовляється виключно на базі високоякісної сировини, яку своєчасно постачають перевірені і надійні європейські постачальники. З огляду на постійне розширення асортименту продукції, що випускається, “Живий Хліб” перебуває в постійному пошуку  надійних партнерів, що пропонують лояльну програму співпраці і виконують договірні зобов’язання.

Під час екскурсії школярі ознайомилися з процедурою випікання хліба, продегустували хлібні новинки пекарні та послухали лекцію щодо корисності споживання хліба на натуральній природній заквасці зі здорового житнього і пшеничного борошна без дріжджів. Окрім пізнавальної лекції, кафе-пекарня “Живий Хліб” підготувала добірку зимових майстер-класів, серед яких діти обрали “Розпис пряників” з імбирного тіста та цукрової глазурі.